Reclame op Veldhovense rotondes

Woensdag 6 maart 2019

In Veldhoven liggen 25 rotondes. Bedrijven kunnen een rotonde - geheel of gedeeltelijk - 'adopteren' voor bedrijfspromotie. Het bedrijf mag dan een of meer reclameborden op de rotonde plaatsen met bedrijfsnaam en logo. In ruil hiervoor betaalt het bedrijf per reclamebord een vergoeding.

Aanleg, onderhoud en bewatering van de aanplant op de rotonde worden in principe uitgevoerd door de gemeente. Als een bedrijf een volledige rotonde adopteert, kan het bedrijf ervoor kiezen om de rotonde zelf te (laten) onderhouden. Dan worden de kosten voor aanleg, onderhoud en bewatering in mindering gebracht op de adoptieprijs.

Meer informatie

Op de pagina Rotonde vindt u meer informatie over het beleid en de voorwaarden. Heeft u belangstelling voor de adoptie van een rotonde(deel) of heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel ons via het algemene telefoonnummer 14 040 (dit is een verkort telefoonnummer).

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek