Veldhoven stuk schoner: bedankt vrijwilligers!

Woensdag 3 april 2019

Een container met afval en oude spullenZaterdag 23 maart was het 'Landelijke Opschoondag'. Dit was de aftrap voor de landelijke opschoonweek. Ook in Veldhoven hielpen vrijwilligers mee met het opruimen van zwerfvuil in hun buurt of in de Veldhovense natuurgebieden.

Bedankt!

Medewerkers van een grote supermarktketen, leden van de plaatselijke jagersvereniging, schoolkinderen, inwoners… alle vrijwilligers die de afgelopen week hebben meegeholpen: heel hartelijk bedankt voor de hulp. Dankzij jullie is ons mooie Veldhoven weer een stuk schoner.

Veldhoven schoon, helpt u mee?

In een schone omgeving voel je je gelukkiger en veiliger. De meeste mensen gooien geen afval op straat of in de natuur. Helpt u ook mee? Alvast bedankt.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek