Ster van Veldhoven voor vrijwilligers Veldhoven Duurzaam

Woensdag 10 april 2019

Maandag 8 april werd de Ster van Veldhoven uitgereikt aan vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam. Wethouder Jeroen Rooijakkers overhandigde de Ster tijdens een bijeenkomst van Dorpsvereniging Oerle over duurzaamheid.

Veldhoven Duurzaam is een vereniging van Veldhovenaren die een duurzame samenleving belangrijk vinden. De vereniging geeft advies over mogelijkheden om te komen tot verduurzaming door afbouwen van verbruik van fossiele brandstoffen.

Ster van Veldhoven

De Ster van Veldhoven is een initiatief van de gemeente. Dit jaar ontvangt iedere maand een groep vrijwilligers een Ster. Op deze manier wil de gemeente Veldhoven de enorme waardering uitspreken voor hun inzet.

De Ster van deze maand is gemaakt door een jongere van de Combinatie Jeugdzorg.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek