Ruimen graven gemeentelijke begraafplaats De Hoge Boght

Woensdag 24 april 2019

De gemeente Veldhoven start medio juni met het ruimen van ongeveer 100 graven op gemeentelijke begraafplaats De Hoge Boght. Het gaat om graven waarvan de nabestaanden de grafrechten niet willen verlengen.

Deze graven zijn voorzien van bordjes met daarop de tekst 'dit graf wordt binnenkort geruimd'. De bordjes zijn inmiddels ruim 2 maanden geleden geplaatst.

Toch verlengen?

Mocht u opmerken dat een bordje geplaatst is, maar u wilt alsnog dat de rechten verlengd worden? Neem dan alstublieft zo snel mogelijk contact op met de beheerder van de begraafplaats. Ook voor nadere informatie naar aanleiding van dit bericht kunt u contact met hem opnemen via het algemene telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek