Reist u al met Bravoflex?

Woensdag 8 mei 2019

Bravoflex is een nieuwe flexibele busdienst in Eindhoven, Veldhoven, Aalst en Waalre. De busjes zijn niet gebonden aan vaste routes, alleen aan vertrek- en aankomsthaltes. Ze rijden kriskras door het gebied en u bepaalt zelf de vertrek- en aankomsthalte en de tijd waarop u wilt reizen.

Wilt u bijvoorbeeld vanuit Veldhoven op bezoek bij familie in Waalre? BravoFlex brengt u rechtstreeks naar uw bestemming, u hoeft dus niet over te stappen op station Eindhoven. U boekt een rit van Bravoflex via de ‘OV flex’ app of via de boekingswebsite https://ovflex.nl/booking (alleen te openen via Google Chrome). Selecteer een vertrek- en aankomsthalte binnen het aangegeven reisgebied en kies de gewenste vertrektijd. Geef aan hoeveel personen meereizen. Er wordt binnen enkele seconden berekend hoe laat de bus u bij de vertrekhalte ophaalt om op tijd op de bestemming te arriveren. U kunt zelfs twee weken vooruit reserveren.

Kosten

  • U betaalt op basis van reisafstand met een maximumtarief van € 7,00
  • Reizigers van 65 jaar en ouder krijgen 34% leeftijdskorting
  • Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee

Een rekenvoorbeeld

U reist van City Centrum Veldhoven naar Parktheater Eindhoven. De afstand is 8,4 kilometer. De reiskosten zijn € 5,91: € 2,40 basistarief en vervolgens € 0,42 per kilometer (let op: prijzen kunnen afrondingsverschillen hebben).

Meer weten?

Bravoflex Eindhoven rijdt van maandag tot en met vrijdag van 7.00 - 21.30 uur en zaterdag en zondag van 9.00 - 21.30 uur. Op www.bravo.info vindt u meer informatie over Bravoflex, zoals waar u de app kunt downloaden en hoe u kunt betalen.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek