Ontwerp voor speelterreinen Oerle-Zuid klaar

Woensdag 15 mei 2019

De ontwerpen met bijbehorende sfeerbeelden voor de speelterreinen in Oerle-Zuid zijn klaar. Iedereen die er belangstelling voor heeft kan ze komen bekijken van 22 mei tot 7 juni 2019 in de informatieruimte van het gemeentehuis.      

De afgelopen maanden is in samenspraak met kinderen en volwassenen uit Oerle-Zuid hard gewerkt aan de ontwerpen voor de nieuwe speelterreinen. Met de aanleg van de speelterreinen komt de afronding van het project Oerle-Zuid steeds dichterbij.

Planning aanleg

We streven ernaar om de speelplekken in het park, aan de Witrik en aan de Fossa voor de basisschool vakantie 2019 in te richten. De laatste speelplek, aan de Amfora, volgt na de bouwwerkzaamheden. De speelterreinen worden vervolgens in het plantseizoen van 2019/2020 aangeplant. De voortgang van de aanleg is wel afhankelijk van de bouwactiviteiten rondom de speelterreinen. De veiligheid van de kinderen staat voorop dus als er veel bouwverkeer is, maken we even pas op de plaats.

Sfeerimpressie van de natuurspeelplaats in Oerle-Zuid

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek