Website Steunwijzer maakt inwoners wegwijs

Woensdag 15 mei 2019

Logo met tekst Steunwijzer VeldhovenHet aanbod van organisaties die ondersteuning bieden op het gebied van zorg en welzijn - al dan niet met indicatie - is groot. Veldhoven wil, net als de andere BOV- en Kempengemeenten, zijn inwoners hierin wegwijs maken. Want het is belangrijk dat iedereen die ondersteuning nodig heeft, zelf (of met hulp) een geschikte aanbieder van die ondersteuning kan vinden.

De website Steunwijzer (https://veldhoven.steunwijzer.nl/) is een voor iedereen doorzoekbaar digitaal overzicht van zorg- en welzijnaanbieders. Hier vindt u organisaties die laagdrempelig vrij toegankelijke voorzieningen aanbieden en aanbieders die ondersteuning geven nadat de gemeente een indicatie heeft verstrekt. Het opgenomen aanbod is nog groeiend. Op de website is eenvoudig te zien welke aanbieders in Veldhoven door de gemeente gecontracteerd en gesubsidieerd zijn.

Ben of ken je iemand die ondersteuning nodig heeft op het gebied van zorg en welzijn? De website Steunwijzer kan helpen bij het vinden van een geschikte aanbieder.

Ga naar https://veldhoven.steunwijzer.nl/ of https://BOVkempen.steunwijzer.nl!

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek