Woningproject Hof van Gerwen opgeleverd

Woensdag 15 mei 2019

Wethouder Van den Oever en de heer van Gerwen knippen het lint door. Foto M. BergenDonderdag 9 mei was het zover: bouwers, nieuwe bewoners en omwonenden waren erbij toen wethouder Ad van den Oever samen met de heer Van Gerwen symbolisch het lint doorknipte: Hof van Gerwen is officieel opgeleverd.

Op het voormalige bedrijfsterrein van bus- en touringcarbedrijf  ‘Van Gerwen’ in de wijk Meerveldhoven heeft BAM Wonen een project met 34 zeer duurzame woningen gerealiseerd. Deze nieuwe huizen hebben geen aardgasaansluiting en dus geen Cv-ketel meer. In plaats daarvan hebben de woningen een lucht/water-warmtepomp en vloerverwarmingen en zijn ze voorzien van driedubbel glas.

Versnelling woningbouw in Veldhoven

“Hof van Gerwen is een fraai en duurzaam project, om trots op te zijn” aldus de wethouder. “Een zeer welkome bijdrage aan de woningvoorraad in Veldhoven. De woonbehoefte in onze groeiende en bloeiende gemeente is immers groot. Om die groeiende woonbehoefte te beantwoorden, gaan we de woningbouwproductie  in Veldhoven versnellen. We werken aan wonen!”

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek