Eerste rotondereclame geplaatst

Maandag 3 juni 2019

Sinds enige tijd kunnen bedrijven een Veldhovense rotonde - geheel of gedeeltelijk - 'adopteren' voor bedrijfspromotie. Het bedrijf mag daar dan, tegen betaling van een vergoeding, een of meer reclameborden plaatsen met bedrijfsnaam en logo.

Wethouder Hans van de Looij: "In 2016 besloot de gemeenteraad dat openbaar groen onderwerp kan zijn van sponsoring. Om uitvoering te geven aan dit besluit, stelde het college spelregels op voor het sponsoren van rotondes in ruil voor het plaatsen van een reclameobject. De eerste bedrijven hebben zich nu gemeld. In de spelregels zijn kwaliteitseisen en plaatsingscriteria opgenomen. Doel daarvan is mogelijk nadelige invloed op de verkeersveiligheid voorkomen én ervoor zorgen dat de reclame de mooie groene uitstraling van Veldhoven geen geweld aandoet."

Meer informatie

Op de pagina Rotonde staat meer informatie over het beleid en de voorwaarden. Daar staat ook een overzicht van de rotondes en de beschikbaarheid. Heeft u belangstelling voor de adoptie van een rotonde(deel) of heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel ons via het telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek