Meedenken over parkeren in een aantrekkelijk Citycentrum

Dinsdag 2 juli 2019

Wilt u meedenken over de aantrekkelijkheid van het Citycentrum, en over de parkeeroplossing die daar bij past? En wilt en kunt u eind augustus/september 2 avonden meedenken en meepraten? We zoeken leden voor een Review Panel. Meld u snel aan!

Uw blik op de oplossingen

Een vertegenwoordiging van ondernemers, bewoners en vastgoedeigenaren legt 1 of meer oplossingen voor. Van u horen we graag de voors en tegens, en waar moeten we praktisch aan moeten denken bij de uitvoering ervan. Zo kunnen we uiteindelijk een keuze maken op basis waarvan de politiek een besluit neemt.

Wilt u in het Review Panel?

Stuur dan een e-mail aan gemeente@veldhoven.nl of bel ons algemene telefoonnummer 14 040. U kunt zich hier ook verder laten informeren. Op 17 juli organiseren we een informatiebijeenkomst, waarna u definitief kunt beslissen. De eerder genoemde data voor bijeenkomsten van het review panel (24 en 30 juli en 5 augustus) stellen we uit naar augustus/september. De definitieve datums maken we zo spoedig mogelijk bekend.

Save the date

  • 17 juli tussen 18.30 en 20.00 uur: inloop-informatiebijeenkomst in de foyer van theater De Schalm. 

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek