Meedenken over parkeren in een aantrekkelijk Citycentrum

Dinsdag 30 juli 2019

Gemeente Veldhoven werkt aan een toegankelijk en levendig Citycentrum in het hart van onze gemeente. Wilt u meepraten over parkeren in het Citycentrum? Heeft u goede ideeën voor een aantrekkelijk Citycentrum? U kunt zich aanmelden voor het Review Panel! De bijeenkomsten van het panel zijn op 12, 18 en 26 september.

Uw blik op de oplossingen

Een vertegenwoordiging van ondernemers, bewoners en vastgoedeigenaren legt 1 of meer oplossingen voor. Van u horen we graag de voors en tegens, en waar moeten we praktisch aan moeten denken bij de uitvoering ervan. Zo kunnen we uiteindelijk een keuze maken op basis waarvan de politiek een besluit neemt.

Wilt u in het Review Panel?

Stuur dan een e-mail aan gemeente@veldhoven.nl of bel ons algemene telefoonnummer 14 040. U kunt zich hier ook verder laten informeren. 

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek