Controle hondenbelasting: is uw hond aangemeld?

Dinsdag 13 augustus 2019

Binnenkort start in Veldhoven de controle voor hondenbelasting. Vooruitlopend op deze huis-aan-huiscontroles kunt u uw hond(en) nog tot 31 augustus 2019 aanmelden via www.veldhoven.nl/hondenbelasting of tijdens een afspraak bij de publieksbalie.

Belasting voor hondenbezitters

Elke hondenbezitter in Veldhoven is verplicht om hondenbelasting te betalen. Van deze belasting bekostigt de gemeente de uitlaat- en schoonmaakvoorzieningen. Om ervoor te zorgen dat iedereen met een hond ook daadwerkelijk belasting betaalt, controleren we huis-aan-huis. Als de controleur bij u aanbelt, kan hij zich legitimeren. De controles laten we uitvoeren door bureau Legitiem uit Velp.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze controle, of over de hondenbelasting in het algemeen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de afdeling Advies en Ondersteuning via telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek