Speelgoed voor ieder kind via Speelcadeau

Dinsdag 24 september 2019

Als het moeite kost om financieel rond te komen, blijft er weinig geld over om speelgoed voor de kinderen te kopen. Speelcadeau doet daar wat aan en zamelt het hele jaar goed (gebruikt) speelgoed in. Dit wordt schoon en compleet doorgegeven aan kinderen uit gezinnen in de regio Eindhoven die het financieel niet breed hebben.

Ruim 3.700 kinderen in de regio Eindhoven zijn de afgelopen 2 jaar al blij gemaakt met mooi speelgoed. Van particulieren en bedrijven wordt speelgoed ingezameld, en vervolgens schoon en compleet in een gezellige winkel weggegeven aan kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben. Om voor het speelgoed in aanmerking te komen, is een verwijzing nodig van een maatschappelijke hulpverlener of instantie.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u kijken op www.speelcadeau.nl. Heeft u een verwijsbrief nodig? Dan kunt u terecht bij Veldwijzer aan de Sterrenlaan 15 in Veldhoven.

Speelgoed lenen

Wist u dat u in Veldhoven ook speelgoed kunt lenen? Speel-o-theek Bibelebonts is sinds januari 2018 gevestigd aan de Windmolen 15 in Veldhoven. Bibelebonts leent speelgoed uit, net zoals een bibliotheek boeken uitleent. Hierdoor kunt u speelgoed door uw kind uit laten proberen om miskopen te voorkomen. En uw kind steeds verrassen! Meer informatie kunt u vinden op http://speelotheekveldhoven.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek