Veldwijzer helpt bij een laag inkomen

Dinsdag 1 oktober 2019

Als uw inkomen onder een bepaalde grens ligt, kunt u een beroep doen op de collectieve zorgverzekering en ook  gebruik maken van andere regelingen van de gemeente, de Stichting Leergeld en de Voedselbank.

Denkt u in aanmerking te komen voor een of meer regelingen, ga dan langs bij Veldwijzer. Daar wordt gekeken op welke regelingen u recht heeft en u wordt meteen geholpen met het aanvragen daarvan. U hoeft dan maar een keer een formulier in te vullen.

Contact

U vindt Veldwijzer aan de Sterrenlaan 15. U hoeft geen afspraak te maken. Veldwijzer  is open op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. Op donderdag kunt u ook ’s avonds tussen 19.00 en 20.00 terecht. Veldwijzer is telefonisch te bereiken op nummer 040 20 92 044. Informatie kunt u vinden op www.veldwijzer.net.

Over Veldwijzer

In Veldhoven sta je niet alleen. Heb je zorgen of problemen? Blijf er niet mee rondlopen en kom langs bij Veldwijzer, Daar denken we graag met je mee. Bureau Sociaal Raadslieden helpt bij het in kaart brengen van financiële problemen en bij het treffen van maatregelen om te voorkomen dat schulden groter worden. Voedselbank, Stichting Leergeld en gemeente Veldhoven bieden regelingen die het net wat makkelijker kunnen maken. Er is soms meer mogelijk dan je denkt.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek