Vrijwilligers TOPVeldhoven ontvangen Ster van Veldhoven

Dinsdag 1 oktober 2019

TOP is een stichting die Veldhovense jongeren in de leeftijd van 14-21 jaar de kans biedt om zich te ontwikkelen op het podium. De veelzijdigheid van muziektheater maakt het mogelijk om ervaring op te doen in zowel zang, dans als toneel. Het bestuur van TOP bestaat uit een aantal enthousiaste dames die met plezier en passie alles regelen rondom producties. Dit doen ze samen met docenten én met vele vrijwilligers. Zo wordt alles tiptop geregeld, van scripts, kostuums, decor, muziek tot aan de fotoshoots en PR.

De Ster van Vrouwengroep GGzE de Boei

Deze Ster voor de vrijwilligers is gemaakt door een van de dames van de Vrouwengroep van GGzE De Boei Veldhoven. De vrouwengroep bestaat uit ongeveer 8 dames in de leeftijd van begin 20 tot eind 60. Ze komen elke woensdagochtend bij elkaar om creatief bezig te zijn. Ondertussen vinden ze bij elkaar herkenning en erkenning. Daarnaast kunnen ze hun verhaal kwijt en lastige, maar ook mooie dingen met elkaar delen. Ellemarie Bleeker, aanwezig bij de uitreiking, is begeleider van de dame die de Ster heeft beschilderd.

Ster van Veldhoven

De Ster van Veldhoven is een initiatief van de gemeente. De Ster is bestemd voor een groep vrijwilligers. Op deze manier wil de gemeente Veldhoven haar enorme waardering uitspreken voor hun inzet. De houten sterren zijn gemaakt bij Severinus. Kunstenaars van de dagbesteding van Severinus en van SWOVE, GGzE De Boei en Combinatie Jeugdzorg beschilderden de sterren. Iedere ster is een uniek, bijzonder geschenk met een eigen verhaal.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek