Comité Veldhoven100 presenteert zich

Dinsdag 8 oktober 2019

In 2021 bestaat de gemeente Veldhoven 100 jaar. Het gemeentebestuur wil dit ‘ivoren’ jubileum een jaar lang vieren, samen met inwoners, bedrijven, verenigingen en instellingen. Een deel van het programma staat al vast. Daarnaast wil de gemeente ruimte geven voor leuke initiatieven vanuit de samenleving. Dat kan van alles zijn; een gedicht, een puzzeltocht, een boodschap voor de Veldhovenaar in 2121 ... Het maakt niet uit, als het maar in het kader van 100 jaar Veldhoven staat en als het maar verbindt.

Comité Veldhoven100Comité Veldhoven 100

Een speciaal comité, Veldhoven100, gaat de initiatieven verzamelen, bekijkt hoe ze het beste ingepast kunnen worden in het jaarprogramma en geeft eventueel een financiële bijdrage. Het comité bestaat uit de volgende personen: Peter Smetsers, Lianne van den Boogaard, Jacqueline Erdkamp, Anne-Marie Fokkens, Eric van Schagen, Sjoert Bossers en Louis Schats. Gisteren presenteerden zij zich tijdens een inspiratiebijeenkomst voor de gemeenteraad. Bij de bijeenkomst was ook Lucas Bolsius, burgemeester van de gemeente Amersfoort, aanwezig. Hij gaf een inkijkje in de organisatie van grote evenementen, zoals bijvoorbeeld Koningsdag in Amersfoort.

Initiatieven welkom

Het comité gaat de aanpak verder uitwerken, maar initiatieven om Veldhoven100 samen te vieren zijn nu al van harte welkom en kunt u mailen naar honderd@veldhoven.nl. Het comité Veldhoven100 ontvangt ze met open armen.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek