Informatiebijeenkomsten nieuwe N69

Dinsdag 5 november 2019

Provincie Noord-Brabant en Boskalis Nederland organiseren in november informatiebijeenkomsten  over de aanleg van de Nieuwe N69. U kunt hiervoor terecht in Bergeijk, Veldhoven en Valkenswaard. Tijdens deze avonden neemt de aannemer u mee in het ontwerp, de ruimtelijke inpassing, de planning en de uitvoeringswijze.

Wanneer

U bent van harte welkom op:

Infoavonden nieuwe N69
Maandag 11 november Woensdag 20 november Woensdag 27  november
Tussen 17.00 en 20.00 uur Tussen 17.00 en 20.00 uur Tussen 17.00 en 20.00 uur
Bergeijk Veldhoven Valkenswaard
Raadzaal Gemeente Bergeijk
Burgemeester Magneestraat 1
Sondervick College
Gebouw A 
Knegselseweg 30
Informatiecentrum Grenscorridor N69
Braambos 5

Programma

Het zijn vrije inloopbijeenkomsten waar u verschillende onderwerphoeken kunt bezoeken voor een toelichting en in gesprek kunt gaan met de medewerkers van Boskalis en de provincie. Ook kunt u een animatiefilm en geactualiseerde digitale kaart bekijken met de plannen.

Meer informatie

Eind dit jaar start Boskalis met de daadwerkelijke aanleg van de Nieuwe N69. De afgelopen driekwart jaar heeft Boskalis benut om het ontwerp van de Nieuwe Verbinding nader uit te werken, de vergunningen aan te vragen en de benodigde onderzoeken (archeologie, niet ontplofte explosieven, ecologie) uit te voeren.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek