Klaar voor gladheidsbestrijding

Dinsdag 5 november 2019

De wintermaanden naderen, het weer wordt slechter en de kans op gladheid neemt dus toe. De gemeente Veldhoven is klaar voor de gladheidsbestrijding.

Afgelopen maanden zijn de voorbereidingen voor de winterperiode al getroffen. Er is zout ingekocht, de strooiwagens staan klaar en de routes zijn geactualiseerd.

Gladheidbestrijdingsplan

Het gladheidseizoen loopt van 15 oktober tot 15 april. In deze periode houdt een piketfunctionaris 24 uur per dag en zeven dagen per week de weersverwachting in de gaten. Zo nodig geeft hij opdracht tot strooien. Waar er precies gestrooid wordt staat in het gladheidbestrijdingsplan. Houd er rekening mee dat we niet op alle openbare wegen, paden en pleinen kunnen strooien. Op diverse locaties komen zoutkisten. U kunt hiervan gebruik maken zodat de toegankelijkheid van de voorzieningen gewaarborgd blijft. De gemeente vult de zoutkisten tijdens de winterperiode regelmatig bij.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de gladheidbestrijding in Veldhoven? Kijk dan op www.veldhoven.nl/strooiroutes. Daar vindt u het gladheidbestrijdingsplan, de strooiroutes en de locaties van de zoutkisten.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek