Sjors Creatief weer populair!

Dinsdag 19 november 2019

Koken, snoep maken, beauty workshop, waterdiertjes scheppen, muziekles, en vloggen hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Kinderen krijgen het advies om www.sjorscreatief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden vanwege doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten, hebben vaak ook een wachtlijst. Bij voldoende animo mogen de kinderen die op de wachtlijst staan ook gewoon nog gaan ‘proeven’ aan de activiteit van hun eerste keus. Verder zijn er nog voldoende plaatsen voor vele activiteiten zoals tekenen en graffiti. Het hele schooljaar is inschrijving mogelijk!

Laagdrempelig en toegankelijk

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met een grote verscheidenheid aan sportieve en culturele activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Veldhoven heeft samen met de culturele aanbieders haar krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjors Creatief boekje, waarin meer dan 275 activiteiten zijn aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Veldhoven hebben een exemplaar van het Sjors Creatief boekje ontvangen. Het boekje is ook op www.sjorscreatief.nl te downloaden.

Meer informatie

Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. Sjors Sportief & Sjors Creatief is een van de instrumenten die de gemeente Veldhoven inzet om haar beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur.
Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer informatie: info@sjorssportief.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek