Is uw woning klaar voor de toekomst?

Dinsdag 3 december 2019

Veel Veldhovenaren denken erover na om hun woning duurzamer te maken. Maar hoe pak je dat aan? De vereniging Veldhoven Duurzaam vertelt u er graag alles over tijdens de informatieavond op dinsdag 10 december. 

De vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam leggen op afspraak veel huisbezoeken af. Ze geven dan onafhankelijk advies over de mogelijkheden om een huis energiezuiniger te maken. Op basis van hun ervaringen en kennis vertellen ze op 10 december hoe u het verduurzamen van uw woning kunt aanpakken. Uiteraard komen zonnepanelen, isoleren en warmtepompen aan bod, maar het is ook belangrijk om uw huis goed te ventileren. Daarnaast informeren de adviseurs u graag over systemen waarmee u energie kunt opslaan.

Aanpak Veldhoven

Een medewerker van de gemeente licht op deze avond de Veldhovense energieopgave toe. Om klimaatverandering tegen te gaan, willen we minder energie gebruiken en duurzamere bronnen benutten. Wat is de stand van zaken en voor welke uitdagingen staan we met elkaar?

Meld u aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw huis toekomstbestendig te maken? Geef u dan op voor de informatiebijeenkomst: laat via info@veldhovenduurzaam.nl weten met hoeveel personen u komt.

Informatieavond ‘Hoe maak ik mijn woning toekomstbestendig?’

  • Veldhoven Duurzaam en gemeente Veldhoven
  • Dinsdag 10 december om 19.30 uur
  • D’n Uitwijk, Wal 154 in Veldhoven
  • Toegang is gratis

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek