Nog 13 kavels beschikbaar in Huysackers

Dinsdag 4 februari 2020

De gemeente Veldhoven verkoopt  bouwkavels in de tweede fase van plan Huysackers. Overweegt u een bouwkavel te kopen? Er zijn nog 13 mooie grote kavels beschikbaar waarop u uw droomhuis kunt bouwen.

Op www.nieuwbouw-huysackers.nl staat meer informatie, zoals kavelpaspoorten (met o.a. prijzen en samenvatting randvoorwaarden per bouwkavel), verkoopprocedure, een notitie over duurzaam bouwen en een model koopovereenkomst. Architecten vinden er ook de technische informatie die nodig is bij het maken van een ontwerp.

Contact

Heeft u interesse in een van de beschikbare kavels of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met het team Grondzaken van de gemeente Veldhoven. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl met in de onderwerpregel ‘bouwkavel Huysackers’ of bel ons via het verkorte telefoonnummer 14 040.

‘Wonen in het groen met de stad om de hoek’

Huysackers is onderdeel van de wijk Zilverackers. Deze nieuwste woonwijk ligt aan de westkant van Veldhoven, in een prachtig groen landschap. Wonen in Huysackers is wonen in een groene omgeving met bossen, weides en natuurlijke stroompjes.
Denk bij Huysackers aan een traditioneel dorp met in het hart van de bebouwing een gezellige brink, waar op termijn ook een basisschool en wijkvoorzieningen komen. Winkels, horeca, scholen en sportverenigingen vindt u lekker dichtbij in Veldhoven en Eindhoven. In Huysackers komen alleen ‘Nul Op de Meter’ (NOM-)woningen. Deze woningen wekken evenveel (of meer) energie op als wat nodig is voor huis en huishouden. De woningen in Huysackers krijgen geen gasaansluiting.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek