Regionaal project tegen normalisering van drugsgebruik

Dinsdag 4 februari 2020

In 2020 gaan 38 Brabantse gemeenten, Novadic-Kentron, GGD Brabant-Zuidoost, GGD Hart voor Brabant, politie en regiobureau Integrale Veiligheid samenwerken om het steeds normaler worden van drugsgebruik tegen te gaan.

In Oost-Brabant is de problematiek die samenhangt met drugsgebruik groot. De ‘politieregio’ Oost-Brabant is de eerste regio die met alle betrokken partijen samenwerkt om de normalisering van drugsgebruik aan te pakken. Om dit te bereiken wordt een onderzoek opgezet en een campagne ontwikkeld. Het onderzoek zal inzicht bieden in de problematiek rondom deze normalisering.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek