Aanslag gemeentebelastingen 2020

Dinsdag 25 februari 2020

Eind februari ontvangt u de aanslag gemeentebelastingen 2020. Op het aanslagbiljet staan alle gemeentelijke belastingen die u moet betalen. Denk aan de onroerendezaakbelasting (OZB), rioolheffing en afvalstoffenheffing. U ontvangt de aanslag per post of in de Berichtenbox van MijnOverheid. Houd uw (digitale) brievenbus dus goed in de gaten.

Geen aanslag ontvangen?

Hebt u de aanslag gemeentebelastingen 2020 na de eerste week van maart 2020 niet per post of digitaal ontvangen? Bel dan met het verkorte telefoonnummer 14 040 of mail naar gemeente@veldhoven.nl. Wij sturen u dan een duplicaat (kopie) van het aanslagbiljet toe.

Meer informatie

In het Veldhovens Weekblad is uitgebreid aandacht besteed aan de gemeentebelastingen. Op de themapagina’s Belastingnieuws 2020 (PDF, 413.9 kB) vindt u alles wat u moet weten. In het nieuwsbericht Aanslag gemeentebelastingen komt eraan kunt u bovendien lezen hoe u (informeel) bezwaar kunt maken tegen de WOZ-waarde.

Meer informatie over de gemeentelijke belastingen leest u op de pagina Belastingen.

Vragen?

Hebt u vragen over de aanslag? Denkt u dat uw WOZ-waarde niet klopt of wilt u uitleg? Stuur dan een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl met in het onderwerp waar uw vraag over gaat (bijvoorbeeld “WOZ-waarde” of “hondenbelasting”) of bel naar het verkorte telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek