Hulp nodig door de Corona-maatregelen? Of wil je hulp bieden? Dat kan!

Dinsdag 17 maart 2020

Heb je een vraag, bijvoorbeeld omdat je naar de dokter moet of je kunt zelf geen boodschappen doen door een beperking of je voelt je eenzaam. Maar ook als je vragen hebt over hoe je je dagelijkse dingen kunt doen? Dan kun je je melden bij Veldhovenvoorelkaar. 

Dat kan iedere ochtend op maandag tot en met vrijdag via de telefoon 040 - 253 6789 of door je aan te melden op de website /www.veldhovenvoorelkaar.nl/aanmelden

Veldhovenvoorelkaar

Veldhovenvoorelkaar.nl is dé verbindende schakel tussen mensen met een hulpvraag, vrijwilligers en professionals in de gemeente Veldhoven. Op deze website kun je vrijwilligerswerk vinden, hulp aanbieden of bijvoorbeeld iemands maatje worden.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek