Inschrijven voor Sjors Sportief

Dinsdag 17 maart 2020

Sjors Sportief is gestart! Basisschoolkinderen kunnen zich vanaf 20 maart weer inschrijven voor heel veel sportieve naschoolse activiteiten in Veldhoven. De activiteiten beginnen in ieder geval niet eerder dan na 6 april vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Op de website www.sjorssportief.nl kun je straks de actuele informatie vinden.

Boksen, zwemmen als een zeemeermin/-man, hiphoppen, basketballen of danceballet. Dat zijn slechts enkele activiteiten die kinderen in Veldhoven de komende tijd (vaak gratis) kunnen doen via Sjors Sportief. Met de lessen kunnen kinderen op een leuke manier sportieve activiteiten ontdekken.

Groot succes

In 2019 maakten maar liefst 2.100 basisschoolkinderen kennis met sport binnen onze gemeente dankzij Sjors Sportief. Vanwege dit succes gaat Sjors Sportief ook in 2020 verder. Dit jaar doen er 57 verenigingen mee. In totaal bieden zij ruim 220 activiteiten aan voor de kinderen.

Winnaars tekenwedstrijd

Aimee Stultiens van basisschool De Rank groep 5 won de eerste prijs van de tekenwedstrijd. Ze mag met haar hele klas een middag naar Zwembad Den Ekkerman en haar tekening komt op de voorkant van het Sjors Sportief boekje. Op de tweede plaats eindigde Senna van der Linden van basisschool Dick Bruna groep 5A , haar prijs is een middag spelen bij Speellandschap de Heiberg met haar klas. De tekening van Senna komt ook in het boekje.

Inschrijven

Alle Veldhovense basisschoolkinderen kregen half maart het kleurrijke Sjorsboekje met daarin alle activiteiten. Vanaf 20 maart om 16.00 uur start de inschrijving via www.sjorssportief.nl. Op die website is ook uitgebreide informatie te vinden over alle activiteiten.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek