Uitstel van betaling gemeentebelastingen voor ondernemers

Dinsdag 7 april 2020

De coronamaatregelen hebben grote financiële gevolgen voor ondernemers en zzp'ers. De gemeente Veldhoven heeft daarom besloten dat voor hen de eerste betalingstermijn van de gemeentebelastingen 2020 van 31 mei 2020 vervalt. De aanslag hoeft pas op 31 augustus 2020 betaald te zijn.

Uitstel van betaling

Bent u ondernemer en wilt u de aanslag betalen ná 31 augustus 2020? Op verzoek kan er een betalingsregeling getroffen worden, zodat u in termijnen kunt betalen. Een betalingsregeling kunt u aanvragen via e-mail aan gemeente@veldhoven.nl of via het verkorte telefoonnummer 14 040. 

Vragen?

Bent u als Veldhovense ondernemer getroffen door de coronacrisis en zoekt u naar antwoorden op uw vragen? Dan kunt u terecht bij het ondernemersloket van de gemeente. Het ondernemersloket is telefonisch en per e-mail te bereiken.

Meer nieuws

RSS feed

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS Reader nodig. Via de RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek