Nieuwe noodverordening COVID-19 vanaf 11 mei van kracht

Maandag 11 mei 2020

Voorzitter John Jorritsma van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost heeft maandag 11 mei een nieuwe noodverordening vastgesteld. De Noodverordening COVID-19 is op dit moment van kracht in onze veiligheidsregio.

In deze nieuwe noodverordening zijn de aangepaste landelijke maatregelen verwerkt (landelijke maatregelen). Daarnaast zijn de Brabantspecifieke maatregelen voor een deel eruit gehaald. In deze noodverordening (inclusief de toelichting) leest u onder andere wat (landelijk) de huidige regels zijn rondom recreatief nachtverblijf.

Meer informatie vindt u op de website van de Veiligheidsregio.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek