Sjors beats Corona: Meld nu sportactiviteiten aan

Maandag 11 mei 2020

Sors beats coronaKinderen en jeugd tot en met 18 jaar mogen onder begeleiding en onder voorwaarden weer in de buitenlucht sporten. Veel verenigingen hebben de trainingen weer opgestart. Maar de regering vindt het belangrijk dat alle kinderen, ook die niet lid zijn bij een vereniging, kunnen sporten. Daarom hebben de gemeente Veldhoven, Brede school Veldhoven en Cordaad Welzijn samen met de lokale sportverenigingen iets bedacht.

Iedereen in Veldhoven kent Sjors Sportief En wie anders dan Sjors beats Corona! Want via het platform www.sjorssportief.nl willen we verenigingen en sportaanbieders de gelegenheid bieden om veilig sportactiviteiten aan te bieden. Zo kunnen kinderen, ook die geen lid zijn van een vereniging, sporten en kennis maken met verenigingen, sporten en activiteiten.

Hoe werkt het?

We zouden het fantastisch vinden als zo veel mogelijk verenigingen en sportaanbieders hun activiteit aanmelden op www.sjorssportief.nl als onderdeel van ‘Sjors Beats Corona’. Doe dit uiterlijk op 19 mei. Als sportaanbieder levert u zo een belangrijke bijdrage. Daarbij is dit een mooie kans om potentiële leden voor de zomervakantie kennis te laten maken met uw vereniging en activiteiten.

Wanneer?

Kinderen en jeugd tot en met 18 jaar kunnen vanaf 20 mei op www.sjorssportief.nl kijken welke activiteiten worden aangeboden. Vanaf 22 mei kunnen ze zich inschrijven op de site van Sjors voor de activiteiten waar  ze graag aan mee willen doen.

Veilig sporten

Uiteraard vinden alle activiteiten plaats volgens de richtlijnen van het RIVM en wordt het protocol Verantwoord sporten van NOC*NSF gevolgd. Dus er wordt thuis gedoucht, geen ouders langs de lijn, en vanaf 13 jaar en ouder kunnen de deelnemers zich houden aan de 1,5 meter afstand.

Meer informatie?

Wilt u iets organiseren, maar weet u nog niet precies wanneer? Meldt u dan toch aan zodat kinderen zich wel alvast kunnen inschrijven. Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met info@sjorssportief.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek