De cliëntondersteuner biedt helpende hand, ook in tijden van corona

Dinsdag 12 mei 2020

Een cliëntondersteuner helpt u bij het vinden van de juiste ondersteuning of zorg. Hij of zij doet dat gratis en onafhankelijk. In Veldhoven kunt u hiervoor terecht bij verschillende organisaties: Bureau Sociaal Raadslieden, GGzE, MEE Zuidoost-Brabant, SWOVE, KBO Kring Veldhoven en PVGE Veldhoven. 

Juist nu kan de (onafhankelijke) cliëntondersteuner een belangrijke rol vervullen. Via beeldbellen, e-mail of telefoon kunnen zij doorgaan met het ondersteunen op afstand. Ze luisteren goed en geven advies waar en bij wie u voor zorg of ondersteuning terecht kunt. Op de pagina Cliëntondersteuning vindt u meer informatie en contactgegevens.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek