Nieuwbouw zwembad Den Ekkerman officieel gestart

Dinsdag 16 juni 2020

Op 11 juni 2020 onthulde wethouder Daan de Kort, samen met Ted van Schijndel van Van Der Horst aannemers, het bouwbord.  Hierbij waren ook vertegenwoordigers van Stichting en zwembad Den Ekkerman, adviseur Synarchis en omwonenden van de bouwplaats aanwezig.

Onthulling bouwbord zwembad Den Ekkerman door wethouder Daan de Kort

Volgens planning is de nieuwbouw eind 2021 klaar. Pas dan wordt het oude zwembad gesloopt. De nieuwbouw vindt plaats direct naast het oude zwembad en sporthal. De sporthal blijft staan en wordt verbonden met de nieuwbouw zwembad via een centrale hal/corridor.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek