Start heiwerkzaamheden viaduct Oeienbos A67

Dinsdag 16 juni 2020

De werkzaamheden voor de aanleg van de aansluiting A67 zijn in volle gang. De plaats van het toekomstige viaduct Oeienbos ter hoogte van het tankstation Esso is inmiddels goed herkenbaar. In de week van 29 juni starten de heiwerkzaamheden voor de steunpunten die het viaduct zullen dragen.

Heiwerkzaamheden middensteunpunten viaduct Oeienbos

Op de verzorgingsplaats en in de middenberm van de A67 komen 2 steunpunten voor het viaduct. De fundering van elk steunpunt bestaat uit 53 heipalen. Vanaf 29 juni starten de heiwerkzaamheden voor deze steunpunten. Het heien is overdag en duurt tot eind september 2020. 

Mogelijke overlast door werkzaamheden

Mogelijk geven deze heiwerkzaamheden overlast in de vorm van geluid en trillingen. De aannemerscombinatie Van Gelder Mobilis heeft bouwkundige opnamen laten uitvoeren van omliggende bebouwing. De bewoners zijn hierover eerder al door de aannemerscombinatie benaderd. Deze bouwkundige opnamen zijn een voorzorgsmaatregel. Mocht er onverhoopt schade ontstaan aan eigendommen door de werkzaamheden, dan ligt de huidige staat vast. Dan kan er bij eventueel ontstane schade aanspraak worden gemaakt op de bouwverzekering.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek