Heropening kinderboerderij de Hazewinkel

Maandag 22 juni 2020

Op maandag 29 juni gaat de kinderboerderij weer open voor bezoekers. De openingstijden zijn niet gewijzigd. Om verantwoord gebruik te kunnen maken van de kinderboerderij, is een protocol opgesteld. Uiteraard zijn de landelijke RIVM-maatregelen van kracht. 

Bezoekers kunnen op één plek de kinderboerderij betreden (zijde De Twijnder) en dienen bij de andere poort (zijde De Munter) het terrein weer te verlaten. Dit is duidelijk met borden aangegeven. Er zijn op de kinderboerderij drie mogelijkheden om handen te desinfecteren. Sommige dierverblijven zijn gesloten voor publiek of er is éénrichtingsverkeer ingesteld. De toiletvoorziening is geopend en is steeds voor maximaal 1 persoon toegankelijk. Wij vragen u om eventuele aanwijzingen van het personeel op te volgen.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek