Geen maximum aantal bezoekers in theaters; spelen voor breder publiek weer mogelijk

Zondag 28 juni 2020

Vanaf 1 juli kunnen er weer meer mensen naar voorstellingen en culturele festivals. In theaters, bioscopen en concertzalen geldt dan geen maximum meer van 30 personen.

Vanaf dan is de ruimte leidend in plaats van het aantal bezoekers. Wel moeten de basisregels zoals 1,5 meter in acht genomen worden. Daarnaast vindt vooraf een gezondheidscheck plaats, is vooraf reserveren noodzakelijk en heeft iedereen een vaste zitplaats in de zaal.

Lees het volledige nieuwsbericht Geen maximum aantal bezoekers in theaters; spelen voor breder publiek weer mogelijk op de website van de Rijksoverheid.

Per 1 juli: 1,5 meter blijft de norm

We starten een nieuw hoofdstuk en gaan per 1 juli van een intelligente lockdown naar ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen. Lees het volledige nieuwsbericht Per 1 juli: 1,5 meter blijft de norm op de website van de Rijksoverheid.

Infographic met de versoepelde coronamaatregelen die gelden in Nederland vanaf 1 juli 2020

Meer nieuws

RSS feed

Om RSS-feeds te kunnen lezen, heeft u een RSS Reader nodig. Via de RSS-reader kunt u zich dan abonneren op onze feed. Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek