50 km per uur op de Locht

Dinsdag 30 juni 2020

Bord in- en uitrit bouwverkeerSinds kort liggen er 2 uitritten voor werkverkeer tegenover elkaar om de N69 en de aansluiting op de A67 te kunnen aanleggen. Om uw veiligheid en die van wegwerkers te beschermen, geldt ter hoogte van de uitritten een maximum snelheid van 50 km per uur.

Wij vragen u dringend om u te houden aan die maximum snelheid. Er zijn al diverse meldingen bij ons gedaan over inhaalacties. Omdat het zicht door de bocht beperkt is en er twee uitritten voor werkverkeer aan allebei de kanten zijn, ontstaan er gevaarlijke situaties. De komende weken gaat de politie hier vaker controleren.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek