Sjors Sportief zomereditie!

Dinsdag 30 juni 2020

Logo Sjors SportiefAlle kinderen, ook die geen lid zijn van een vereniging, kunnen ook tijdens de zomervakantie sporten. Dat vinden we belangrijk, zeker nu. Daarom hebben gemeente Veldhoven, Brede school Veldhoven en Cordaad Welzijn samen met de lokale sportverenigingen iets bedacht: de Sjors Sportief zomereditie!

Iedereen in Veldhoven kent Sjors Sportief. Via www.sjorssportief.nl willen we verenigingen en sportaanbieders de gelegenheid bieden om veilig sportactiviteiten aan te bieden. Zo kunnen kinderen, ook die geen lid zijn van een vereniging, lekker bezig zijn en kennismaken met verenigingen, sporten en activiteiten tijdens de zomervakantie.

Hoe werkt het?

Verenigingen en sportaanbieders kunnen tot en met 7 juli hun activiteit aanmelden op www.sjorssportief.nl (‘Sjors Sportief zomer’). Hiermee levert u een belangrijke bijdrage. Én het is een uitgelezen kans om potentiële leden kennis te laten maken met uw vereniging en activiteiten. Activiteiten kunnen vanaf 13 juli tot en met eind augustus worden aangeboden.

Wanneer?

Kinderen en jeugd tot en met 18 jaar kunnen vanaf 8 juli op www.sjorssportief.nl kijken welke activiteiten worden aangeboden. Vanaf 10 juli (om 16.00 uur) kunnen ze zich inschrijven op de site van Sjors Sportief. Het aanbod start vanaf 13 juli en loopt tot en met eind augustus.

Veilig sporten

Uiteraard vinden alle activiteiten plaats volgens de richtlijnen van het RIVM en wordt het protocol Verantwoord sporten van NOC*NSF gevolgd.

Meer informatie?

Wilt u iets organiseren, maar weet u nog niet precies wanneer? Meldt u zich dan toch aan zodat kinderen zich wel alvast kunnen inschrijven. Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op via info@sjorssportief.nl.

Cordaad Welzijn

Het jongerenwerk van Cordaad Welzijn ziet de waarde van verenigingen en biedt daarom graag ondersteuning aan verenigingen. Het jongerenwerk kan ondersteunen bij alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 9 tot en met 24 jaar. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan: veilig sportklimaat (het tegengaan van pesten, het betrekken van ouders, hoe ga je om met zorgelijke signalen), alcoholgebruik binnen de vereniging, (hang)jongeren op/om het terrein van de vereniging. Kijk voor meer informatie op www.cordaadwelzijn.nl.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek