Evenementen in Veldhoven na 1 juli

Woensdag 8 juli 2020

Opnieuw hebben we een stap vooruit gezet in de corona-aanpak. We zijn nu in een periode van meer ruimte met regels. Algemene regels voor binnen en buiten, waarbij 1,5 meter afstand de norm blijft. Regels blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

Met de versoepeling van de corona-maatregelen per 1 juli 2020 is ook het houden van evenementen, onder voorwaarden weer toegestaan. Het college heeft uitgangspunten voor het toestaan van evenementen tijdens de coronamaatregelen (PDF, 92.9 kB) vastgesteld om de aanvragen voor evenementen te beoordelen. Belangrijkste doel is de veiligheid en gezondheid van mensen waarborgen.

Kermissen vallen ook onder evenementen. De geplande kermissen in Zeelst en in Veldhoven Dorp (juli en augustus) passen niet in de uitgangspunten en gaan dus niet door.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek