Geen kermis in Veldhoven-Dorp en Zeelst

Vrijdag 10 juli 2020

De kermissen in Veldhoven-Dorp en Zeelst (juli en augustus) gaan niet door. Het college heeft uitgangspunten voor het toestaan van evenementen tijdens de coronamaatregelen vastgesteld om de aanvragen voor evenementen te beoordelen; de kermissen passen daar niet in. De geldende noodverordening is hierin leidend. Belangrijkste doel is de veiligheid en gezondheid van inwoners waarborgen.

Het was al langer bekend dat de kermis in Veldhoven-Dorp (komend weekend) niet door zou gaan vanwege het coronavirus. Inmiddels is ook besloten dat het grote evenement ‘Kermis Zeelst’ niet door kan gaan. Door de verwachte grote toestroom van bezoekers kan de anderhalvemetermaatregel niet gewaarborgd worden en komt de veiligheid en gezondheid van mensen in het geding.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek