Uw mening over vuurwerk in Veldhoven

Maandag 13 juli 2020

De gemeente Veldhoven wil graag van u weten hoe u denkt over het gebruik van vuurwerk tijdens de jaarwisseling.

Landelijk is er de afgelopen jaren veel gedaan om de overlast van vuurwerk tijdens de jaarwisseling te beperken. Zo is bijvoorbeeld de periode dat er vuurwerk mag worden afgestoken op oudejaarsdag verkort. Daarnaast is er een wetsvoorstel in de maak om zwaar vuurwerk te verbieden en te onderzoeken hoe bestaand vuurwerk veiliger kan worden gemaakt.

Wat is uw mening over vuurwerk?

De gemeente Veldhoven wil in de toekomstige besluitvorming graag de mening van inwoners betrekken. We willen graag een goede keuze maken tussen plezier beleven aan een jarenlange traditie en het beperken van mogelijke overlast voor anderen. Wat is uw mening over vuurwerk?

Vul de vragenlijst in om de gemeente te laten weten hoe u denkt over het gebruik van vuurwerk in Veldhoven tijdens de jaarwisseling. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 1 minuut.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek