Op vakantie naar het buitenland? Check het reisadvies!

Dinsdag 21 juli 2020

Door het coronavirus gaan veel mensen dit jaar op vakantie in Nederland. Voor wie toch naar het buitenland reist: bereid u goed voor. Zorg dat u steeds op de hoogte blijft van de situatie op uw vakantiebestemming.

Reisadviezen kunnen ook tijdens uw vakantie veranderen, bijvoorbeeld van geel (‘let op, veiligheidsrisico’s’) naar oranje (‘alleen noodzakelijke reizen’). Als u op een bestemming bent die oranje wordt, is het dringende advies om bij terugkomst 14 dagen in quarantaine te gaan.

Blijf op de hoogte

Download bijvoorbeeld de ‘Reisapp Buitenlandse Zaken’. Dan krijgt u ook tijdens uw reis actuele adviezen. En u hebt met 1 druk op de knop contact met het BZ-contactcenter (7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar). Kijk op www.nederlandwereldwijd.nl voor meer informatie.

Zorg voor een geldig reisdocument

Is uw reisdocument bijna verlopen? Maak een week vóór de verloopdatum een afspraak om uw paspoort of identiteitskaart te vernieuwen. Uw nieuwe reisdocument kunt u daarna binnen 5 werkdagen afhalen.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek