Toch op vakantie? Ga wijs op reis

Dinsdag 28 juli 2020

Door het coronavirus is met vakantie gaan dit jaar minder vanzelfsprekend. Voor wie toch gaat: bereid u goed voor en informeer uzelf. Zorg dat u steeds op de hoogte blijft. Want het reisadvies kan ook tijdens uw vakantie veranderen.

Download bijvoorbeeld de ‘Reisapp Buitenlandse Zaken’. Dan krijgt u ook tijdens uw reis actuele adviezen. En u hebt met 1 druk op de knop contact met het BZ-contactcenter (7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar). Kijk op www.nederlandwereldwijd.nl voor meer informatie.

Zijn uw reisdocumenten nog geldig?

En vergeet niet om te checken of uw reisdocumenten nog geldig zijn! Maak snel een afspraak als u uw paspoort of identiteitskaart nog moet vernieuwen. U kunt online een afspraak maken of bel ons via het verkorte algemene telefoonnummer 14 040.

Meer nieuws

Abonneren op nieuwsberichten

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek