Inhoud kattenbak hoort bij restafval

Dinsdag 1 september 2020

Alle soorten kattenbakkorrels moeten voortaan met de ontlasting bij het restafval. In de grijze kliko dus. Ze mogen niet bij het groentefruit- en tuinafval (gft+e). Hierover zijn nieuwe landelijke afspraken gemaakt.

Vroeger mochten kattenbakkorrels van natuurlijke grondstoffen (klei bijvoorbeeld) wel in de groene kliko. Nu dus niet meer. Doe alstublieft de inhoud van de kattenbak bij het restafval. Gooi de korrels ook niet in de wc. Daar kunt u flinke verstoppingen van krijgen. Bedankt hiervoor.

Meer weten?

Kijk op www.milieucentraal.nl en zoek op het trefwoord ‘kattenbakvulling’.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek