Breng uw glas naar de glasbak

Dinsdag 8 september 2020

Beste inwoners van Veldhoven, we vragen het u nog maar eens: breng uw glazen flessen en potten alstublieft naar de glasbak! Glas kan eindeloos opnieuw gebruikt worden: duizend kilo glasscherven wordt verwerkt tot duizend kilo nieuw glas! Drie weken nadat uw lege jampotje in de glasbak valt, is er al weer iets nieuws van gemaakt.

Breng uw glazen flessen en potten mét restjes én deksels naar de glasbak; doen hé? Alvast bedankt! Op de pagina Afvalinzameling vindt u de plekken waar de glasbakken staan.

Andere glasresten

Flessen die niet in de glasbak passen, drinkglazen, vazen en vuurvaste ovenschalen kunt u in de grijze kliko doen. Ruiten en spiegels (vlak glas) kunt u naar de milieustraat brengen, op het adres Habraken 2409 in Veldhoven (telefoon (040) 25 84 333). Kijk voor openingstijden en kosten op de pagina Milieustraat.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek