Gezondheidsmeter 2020

Dinsdag 8 september 2020

Heeft u ook een uitnodiging ontvangen om de Gezondheidsmeter 2020 in te vullen? De Gezondheidsmeter is een grootschalig onderzoek naar de gezondheid en leefgewoonten van volwassenen en ouderen in Nederland. Dit onderzoek wordt in onze regio uitgevoerd door de GGD Brabant-Zuidoost, samen met alle GGD’en in Nederland. We vinden het erg fijn als u mee wilt doen. 

Hoe meer mensen meedoen, hoe beter het beeld is dat de GGD en de gemeente krijgen van de gezondheid, het welbevinden en de wensen van alle inwoners. Dit is nodig om goede keuzes te kunnen maken voor ons gezondheidsbeleid. We hebben hier dus uiteindelijk allemaal baat bij!  Bent u gewoon lekker gezond? Ook dan horen we dat graag!

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek