Heeft u een financiële of juridische vraag? Stel hem aan Veldwijzer

Dinsdag 8 september 2020

Wat uw financiële of juridische vraag ook is: u kunt deze stellen bij Veldwijzer. Hierin werken Bureau Sociaal Raadslieden, Stichting Leergeld en de Voedselbank samen. Zij informeren, helpen en adviseren u op maat. Alle inwoners van Veldhoven kunnen er gratis gebruik van maken.

Door de coronamaatregelen is het Veldwijzer-loket aan de Sterrenlaan 15 alleen op afspraak te bezoeken. U kunt hiervoor bellen naar (040) 2092044. Dat kan op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@veldwijzer.net. Kijk voor meer informatie op www.veldwijzer.net. Natuurlijk kunt u uw vragen ook telefonisch en per e-mail stellen.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek