Uitnodiging online themabijeenkomst over ventilatie

Dinsdag 15 september 2020

De vrijwilligers van Veldhoven Duurzaam organiseren een aantal online themabijeenkomsten. Aan bod komen onderwerpen als zonnepanelen, ventileren, CV waterzijdig inregelen, warmtepompen en energieopslag. Maar ook: subsidieregelingen en leningen speciaal voor het verduurzamen van uw woning.

Webinar 2: Ventilatie

Ventilatie is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid. Maar ook voor een comfortabel leefklimaat in de woning. En niet te vergeten: door slechte ventilatie gaat veel warmte verloren. Deze Webinar geeft inzicht in de oorzaken en de gevolgen van slechte ventilatie, en mogelijke oplossingen. Zo bent u beter voorbereid als u in zee gaat met een installateur. Het is een interactieve Webinar, dat betekent dat u alle gelegenheid heeft om vragen te stellen. De adviseurs van Veldhoven Duurzaam proberen deze direct te beantwoorden.

Aanmelden en vragen

Heeft u nu al vragen? Stel ze bij uw aanmelding via info@veldhovenduurzaam.nl. Tijdens de webinar behandelen de adviseurs en externe experts uw vragen.

Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructie hoe u kunt meedoen. De webinar wordt opgenomen en is later grotendeels te bekijken via de website www.veldhovenduurzaam.nl. Daar vindt u ook meer informatie.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek