Opruimacties zwerfvuil groot succes

Dinsdag 22 september 2020

Afgelopen week gingen ruim 90 volwassenen en 1260 kinderen op pad om Veldhoven een stuk schoner te maken. Ze hebben een enorme hoeveelheid zwerfafval verzameld. Iedereen die heeft meegeholpen: heel hartelijk bedankt!

Wethouder van de Looij met de cheques van de afvalbingoPrijswinnaars afvalbingo

Uit de groepen die meededen zijn 3 prijswinnaars getrokken: PWA De Struisvogels won een cheque van 300 euro. De Bevers van Scouting Were-Di won een cheque van 200 euro. OBS Dick Bruna won een cheque van 100 euro. Zij mogen het gewonnen bedrag besteden aan een activiteit voor hun groep.

Petje af voor de kinderen

We zijn trots op alle kinderen die hun best hebben gedaan om Veldhoven een stukje schoner te maken. En alle kinderen die een volle bingokaart inleverden, hebben een leuk prijsje gekregen. Zij zijn echte afvalhelden. ‘Zwerfafvalpakker’ worden? Meld u aan! Zet u zich al in tegen zwerfafval, of wilt u ook graag meehelpen? Meld u dan aan als ZAP-vrijwilliger via de pagina Aanmelden. Eerst meer weten? Stuur een e-mail naar teamschoon@debries.eu.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek