Hoe MKB-vriendelijk is Veldhoven?

Dinsdag 29 september 2020

MKB-Nederland reikt ook dit jaar een prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat. De gemeente Veldhoven doet dit jaar mee aan deze verkiezing. We zijn benieuwd naar uw mening als ondernemer over onze gemeente.

De verkiezing van de ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland’ dient als stimulans voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers. Want gemeenten realiseren zich niet altijd wat de impact is van hun beleid op bedrijven. Denk aan regeldruk, bereikbaarheid, diverse heffingen en aanbestedingsbeleid. MKB-Nederland wil dat gemeenten zich realiseren dat ondernemers heel belangrijk zijn voor lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Het is dan ook zaak dat gemeenten beleid voeren waardoor ondernemers de ruimte krijgen om te ondernemen. 

Geef uw mening en vul de MKB-enquête in

Heeft u goed contact met de gemeente Veldhoven? Of vindt u ons een blok aan uw been? En wat vindt u van onze dienstverlening tijdens de coronacrisis?

Bent u eigenaar, bedrijfsleider of directeur van een in Veldhoven gevestigd bedrijf? Doe mee en laat ons via de online MKB-enquête weten hoe MKB-vriendelijk het beleid van de gemeente Veldhoven is. Dit kost maar 5 minuten van uw tijd. De MKB verwerkt uw gegevens volledig anoniem en vertrouwelijk. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek