Samen 28 dagen niet roken in Stoptober

Dinsdag 29 september 2020

Wilt u stoppen met roken? Op 1 oktober gaat Stoptober weer van start. Rokers én niet-rokers helpen elkaar dan om 28 dagen niet te roken. De afgelopen jaren deden al meer dan 500.000 mensen mee aan Stoptober.

Stoppen met roken doe je niet alleen, maar met elkaar: dat is het geheim van Stoptober. Er is altijd iemand bereid om te helpen. De steun van Stoptober bestaat onder meer uit de gratis Stoptober-app. Die stuurt elke dag berichten en geeft tips en advies. Schrijf u nu in op www.stoptober.nl of download de stoptober app.

Regionale steun

In onze regio worden er verschillende ‘stoppen met roken’-cursussen georganiseerd. Sinds 2020 worden deze door de meeste zorgverzekeraars volledig vergoed. Zoek een cursus in de buurt via www.rookvrijookjij.nl en vraag ook een buurman, vriendin of kennis mee. Samen stoppen is een stuk makkelijker dan alleen!

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek