Folder ‘Corona stopt bij jou’ op uw deurmat

Dinsdag 6 oktober 2020

Deze week valt in heel Veldhoven de coronafolder van de GGD in de brievenbus. De folder ‘Corona stopt bij jou’ laat (met veel plaatjes en weinig tekst) zien wanneer je je moet laten testen, hoe het testen werkt en wat je zelf kunt doen om corona te voorkomen.

De folder is gemaakt door de GGD Brabant-Zuidoost. Wethouder Mariënne van Dongen (ook voorzitter van de GGD-Brabant-Zuidoost) nam deze week de eerste folder in ontvangst en is er blij mee: “Het is belangrijk dat iedereen weet wat je moet doen bij klachten. En hoe je kunt voorkomen dat je corona krijgt. Eenvoudige taal en plaatjes helpen daarbij.”

Online folder in meer talen

Op de www.coronastoptbijjou.nl  is de folder voor iedereen online te vinden, ook in het Engels, Duits, Pools, Roemeens, Turks en Arabisch. Dit omdat in deze regio ook veel internationals wonen. Inwoners met een nee/nee-sticker op de brievenbus krijgen de folder niet. Zij kunnen de hiervoor genoemde website bezoeken.

Banner campagne Corona stopt bij jou - Volg de regels voor jezelf en voor elkaar

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek