Veldhoven kan stemmen op naam zwembad en sporthal

Vrijdag 9 oktober 2020

Inwoners van Veldhoven kunnen vanaf nu tot 1 november stemmen op hun favoriete naam voor het zwembad en sporthal. Iedereen kan één keer op één naam stemmen! Stem nu op de nieuwe naam

De afgelopen maand hebben Veldhovenaren bijna 200 namen ingestuurd voor het nieuwe zwembad en sporthal. De selectiecommissie heeft na een eerste selectie van 15 namen uiteindelijk 3 namen uitgekozen die voldeden aan de voorwaarden.

De namen zijn…

  • City Sport Veldhoven
  • Sportcentrum Veldhoven
  • Sportcentrum De Verbinding

Op 2 november weten we het…

Want dan maken de leden van de selectiecommissie de naam van het nieuwe zwembad en de sporthal bekend. In de commissie zitten de directeur zwembad, de voorzitter bestuur zwembad, een vertegenwoordiger omwonenden, een ervaren tekstschrijver, en een stedenbouwkundige van de gemeente. De naam met de meeste stemmen wordt de nieuwe naam voor het zwembad en de sporthal.

Meer nieuws

RSS feed

Abonneren op de RSS feed Nieuwsberichten van de gemeente Veldhoven

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?

Doe mee aan het onderzoek